• In 2014 ontwikkelde ik voor Nestlé, H.Q. in Vevey Zwitserland, een tweedaagse training “public speaking and teaching skills”. Een top beleving voor de deelnemers en nadien hogere evaluaties bij hun internationaal publiek. De twaalf trainers reizen de wereld rond om opleiding te geven. Steeds minder power point, steeds meer interactie en motivatie. Vervolgtraining later dit jaar. Deze training is in het Engels en in het Nederlands beschikbaar. Op maat.
  • Teamdagen, de vorige jaren werden ze op maat gemaakt voor leidinggevenden, voor hun teams, voor management teams: Op één dag of op 24 uur gaan we ‘outside’ op locatie met één missie: een verbetering van de teamspirit. Heel brede waaier aan mogelijkheden en tevreden klanten die willen getuigen. GDF Suez, Bong retailsolutions, BDO…
  • Performance coaching is in de U.S. een normaal begrip: je wilt als manager/ondernemer beter presteren. Mentale training is hier de sleutel. Fysieke paraatheid helpt. Door mijn opleiding in de Lichamelijke Opvoeding, de ervaring met topsporters en topmanagers, maak ik een opleiding op maat om burn-out te herkennen (voor managers), om beter te presteren onder stress, om coachvaardigheden in te zetten bij het leiding geven, om beter te communiceren met je klanten, je collega’s, de pers…

Workshop 1: Spreek met impact

  • Spreken voor een kleine groep:  veel managers kunnen dit, ondernemers ook. En het kan altijd beter. Vanaf de voorbereiding tot de uitvoering: de Nestlé training in een op uw maat verpakte manier.
  • Spreken voor een grote groep: weinig managers doen dit graag (een enquête die ik zelf heb mogen uitvoeren bij een internationaal publiek beaamt dit), weinigen voelen zich op hun gemak voor een groep. Op twee dagen wordt je een zelfzekere, authentieke en enthousiast spreker met méér impact.

Workshop 2: Luister met impact

  • Coachvaardigheden voor leidinggevenden. Hoe krijg je meer gedaan, hoe krijg je meer enthousiasme, meer motivatie bij je teamleden?  Eén dag en je hebt het begrepen. Twee dagen en je kan het gaan toepassen. Een terugkomdag na 3 maanden en je verfijnt je techniek, je deelt je ervaring met je collega’s. Vandaag zijn de sterkste leiders coachende leiders.  Het PACE coach model op maat zal je verrassen door zijn impact en z’n eenvoud.

Workshop 3: Mentale training zoals een topatleet

  • Managers en ondernemers presteren dagelijks op hoog niveau, op een hoog tempo, met grote verantwoordelijkheden. Stress, hoge verwachtingen, deadlines: externe druk zorgt voor energieverlies. Een paar uur sport of ontspanning in de week volstaan niet meer om het hoge ritme, de hoge PACE, vol te houden. Verleg je grenzen in plaats van er over te gaan. Met mentale training verhoog je je veerkracht, je fysieke uithoudingsvermogen, je geheugen, je ‘performance’. Eéndaagse training op maat. Technieken uit de topsport, mentale training, vertaald naar de business.

Workshop 4: Burn-out proactief

  • Managers en ondernemers zien met lede ogen hun beste mensen op de rand van de afgrond balanceren. Leer in een vroeg stadium symptomen herkennen, leer werkorganisatie aanpassen op maat van iedere medewerker. Leer ontspanning inbouwen om beter te presteren op termijn. Leer zelf het voorbeeld geven.  Als het dan toch zo ver is, hoe ga je om met iemand die “thuis zit” en hoe ga je er mee om als hij of zij terug komt. Die delicate zaken worden besproken, oplossingen worden op een schoteltje aangeboden. 10 % heeft het al, 50 % zit op de rand. Een leerrijke workshop van één dag.

Workshop 5: TEAMSPIRIT

  • Patronen, gewoonten, roddels, pesterijen:  teams functioneren zoals een systeem in een systeem. Een goed draaiend team binnen een groot bedrijf, of een KMO van 10 personen, een stroef draaiend team, een team in verandering:  hoe ga je er mee om als leidinggevende. Hoe krijg ik ze weer gemotiveerd? Hoe kan ik mijn team zo ver krijgen dat ze allemaal voor elkaar door het vuur gaan? Ook hier deel ik graag ervaringen uit de sport én de bedrijfswereld. Op maat natuurlijk. En op één dag.

ALLE WORKSHOPS  WORDEN SAMEN MET  HET MANAGEMENT GRONDIG VOORBEREID. NAAST DE BASISWORKSHOPS IS EEN MIX OF EEN AANPASSING VAN DE INHOUD ALTIJD BESPREEKBAAR.

contact_knop