Training geven is een vak. Het vergt ervaring, vaardigheid, passie, interactie, humor, enthousiasme en motivatie. Mijn pedagogische opleiding en de ervaring als coach, ondernemer, trainer en consultant garanderen je een memorabele training.

Thema’s

  • FOCUS training en zelfmanagement: keihard keuzes maken om performanter te worden, te doseren, te delegeren, en meer ‘me-time’ te voorzien. Leer focussen op het proces nadat je focus lag op de juiste keuzes maken.
  • Coachvaardigheden voor managers en ondernemers: hoe krijg ik dingen gedaan op een natuurlijke manier, zonder forceren. Hoe gaat het team voor mij en voor elkaar door het vuur.
  • Constructief communiceren: Kort, krachtig, duidelijk en constructief. Dat wordt onze nieuwe PACE – communicatie cultuur. In mails, telefoons, meetings: iedereen maakt het voortaan korter en opbouwend.
  • Presenteren met impact en hedendaagse public speaking technieken:  Spreken voor publiek is constructief omgaan met stress, met de reacties van de zaal, met de verschillende verwachtingen van iedereen.

Methodology

Met het PACE model als praktische tool wordt uw managementteam in no time gemotiveerd tot meer focus, meer energie, meer uithoudingsvermogen.

De kerncompetenties van uw managers zijn op niveau, anders zitten zij niet op hun plaats. Het zijn topatleten op bedrijfsniveau. Klassieke fouten zoals multitasken, altijd beschikbaar zijn, te weinig breaks inlassen, zich verliezen in details, gebrek aan conditie: het vreet energie, het kost rendement. Het kan anders en beter. Leiding geven met impact in 2018 garandeert een hoger engagement in het team. De kwaliteit van diensten en productie stijgt en het ziekteverzuim daalt. Geen excuses meer: vanaf vandaag is een training een leerrijk feest met direct toepasbare tools en tips.

Het boek ‘Focus via Pace’ is hierbij onze handleiding, een handleiding met een praktisch model, een sterke structuur en een toolbox om snel te leren ontspannen (is dat tegenstrijdig ‘snel ontspannen’? ontdek het!)

Stoomcursus of investeren in een 2-daagse

Een tweedaags seminarie of een stomende korte training van 90 minuten voor een volle zaal. Het kan allemaal.