Nationale Conferentie voor Contractmanagers 7 juni 2022 NBC Nieuwegein

Spreker en trainer van sprekers, dat is mijn passie en mijn job. Een droomjob.

#focus #authentiek #enthousiast #zen #humor

De inhoud van alle keynotes worden op maat voorbereid met de opdrachtgever, hier een idee van de topics.

    • Performant en relaxed leadership  – zorg eerst goed voor jezelf
    • The never normal in Teambuilding
    • Body and mind Stressmanagement 
  •  

Vaak wordt het boek ‘Focus via Pace’ als handboek en aandenken mee voorzien in het tarief. Contacteer ons op wim@wimrombaut.be hiervoor.

De benadering in mijn keynotes is zeer interactief, motiverend en zet aan tot actie. Het 3 E-principe – Education – Entertainment – Empowerment- wordt consequent en resultaatgericht tot een bruisende cocktail gemixt.

Het resultaat? Mensen gaan Enthousiast naar buiten en hebben besloten voortaan dingen ànders aan te pakken (Education). Ze engageren  (Empowerment) zich om minstens Eén actiepunt te gaan oefenen of in de praktijk om te zetten.

Train the speaker

10 % talent, 90 % werken, herhalen, trainen: zo bereik je in iedere branche een hoger niveau. Dit geldt ook voor  spreken voor publiek. Op vraag van Nestlé, de nummer één in wereld op gebied van food and beverage, ontwikkelde ik in  2014 een speech over het “sprekersvak”. In september 2014  presenteerde ik in het hoofdkwartier van Nestlé in Zwitserland … “the art public speaking” voor 30 country managers. Ze scoorden deze 90 minuten durende “performance” 4.7 op 5 betreffende “relevantie” voor hun job. Hoe stress iemand tot betere prestaties kan brengen heb ik toen in de praktijk mogen beleven.

Personal coaching en training om te spreken met impact? Een éénmalige en slimme investering.

Ik trainde en inspireerde al vele managers en sprekers, om vlot, overtuigend en sterk op het podium te staan. Bij Showpad, Nexxworks, Fanuc, Nestlé, kent men mij als een stimulerende, confronterende trainer met veel respect voor je eigen stijl (authentiek), een passie voor impact (constructieve taal), en een voorbeeld op energieke uitstraling en lichaamstaal (enthousiasme). Sommigen blinken uit na 2 sessies die gemiddeld 2 uur duren.  Jij bepaalt het tempo, de pace, en de intensiteit.

Personal coaching en training om te slagen voor een mondeling examen bedrijfsrevisor, notaris of…

Sinds enkele jaren vinden kandidaat revisoren en notarissen vlot de weg naar de PACE – aanpak. Verhoog zo je kansen op slagen, en begin er op tijd aan, best 4 maanden voor je mondeling examen voor gemiddeld 3 tot 5 sessies van 2 uur. Follow up tussen de coach sessies en een set zeer praktische tips en tools zijn inbegrepen.