OMSCHRIJVING

Files, drukte, afleiding door gemiddeld 2 uur smartphone-activiteit per dag. De realiteit voor een professional in 2018. Tijd en ruimte om een workshop bij te wonen hebben we steeds minder. Gelukkig zijn er vandaag webinars en online cursussen. In Nederland, de U.K. en de U.S. volgen miljoenen mensen op die manier de opleidingen. Hoog tijd dat we er in Vlaanderen ook aan beginnen vonden wij.

 

Ik werd door de Failing Forward Academy verschillende keren als keynote speaker gevraagd, en het FOCUS-verhaal leek echt wel aan te slaan. Geïnspireerd door deze enthousiaste reacties, besloten Sylvia Feytons van www.startups.be de ‘content’ van het boek FOCUS via PACE in stukjes te hakken en op te dienen in 12 webinars. Het 166 pagina’s tellende boek lees je op ongeveer 10 uur uit.  Om nog meer effect te hebben in de praktijk willen we de inhoud en de oefeningen spreiden over 12 x 1 uur training rond FOCUS, presteren en in balans blijven in deze tijden van snelle innovatie, automatisering en overvolle autostrades. Deze webinars zullen je stimuleren om bepaalde technieken écht dagelijks te gaan oefenen, en te gaan toepassen, waardoor je écht progressie maakt, waardoor je gaat kunnen focussen op wat je wil focussen.

We starten nog voor de zomer met een BASIS webinar om kennis te maken met onze aanpak, we gaan we het hebben over de combinatie FOCUS en DOORZETTEN. Hoe doe je dat in deze fantastisch boeiende tijden?

Eind mei mag je op deze pagina de juiste datum verwachten.

 

 

mail wim@wimrombaut.be en ‘you are in’. Je krijgt dan deelnameformulier  en instructies voor het inloggen opgestuurd. Ik kijk uit naar onze digitale ontmoeting.

 

INHOUD

  • Files, drukte, afleiding door gemiddeld 2 uur smartphone-activiteit per dag. De realiteit voor een professional in 2018. Tijd en ruimte om een workshop bij te wonen hebben we steeds minder. Gelukkig zijn er vandaag webinars en online cursussen. In Nederland, de U.K. en de U.S. volgen miljoenen mensen op die manier de opleidingen. Hoog tijd dat we er in Vlaanderen ook aan beginnen vonden wij.
  • Ik werd door de Failing Forward Academy verschillende keren als keynote speaker gevraagd, en het FOCUS-verhaal leek echt wel aan te slaan. Geïnspireerd door deze enthousiaste reacties, besloten Sylvia Feytons van www.startups.be de 'content' van het boek FOCUS via PACE in stukjes te hakken en op te dienen in 12 webinars. Het 166 pagina's tellende boek lees je op ongeveer 10 uur uit.  Om nog meer effect te hebben in de praktijk willen we de inhoud en de oefeningen spreiden over 12 x 1 uur training rond FOCUS, presteren en in balans blijven in deze tijden van snelle innovatie, automatisering en overvolle autostrades. Deze webinars zullen je stimuleren om bepaalde technieken écht dagelijks te gaan oefenen, en te gaan toepassen, waardoor je écht progressie maakt, waardoor je gaat kunnen focussen op wat je wil focussen.
  • We starten nog voor de zomer met een BASIS webinar om kennis te maken met onze aanpak, we gaan we het hebben over de combinatie FOCUS en DOORZETTEN. Hoe doe je dat in deze fantastisch boeiende tijden?  
  • Eind mei mag je op deze pagina de juiste datum verwachten.

INFO

Datum

28/05/2018

Tijdstip

8 p.m. - 9 p.m.

Locatie

around the globe