OMSCHRIJVING

Hoe leer je snel beter te focussen?

Hoe leer je nog beter te presteren, intenser genieten én balans te vinden?

 ‘Leading by example’: hoe doe je dat?

Ontdek het op één dag en verwacht je aan een effectieve PACE training die je onmiddellijk zal helpen om sneller jouw doel(en) te bereiken, beter te Presteren en leiding te nemen op een Authentieke, Constructieve en Enthousiaste manier.

Hoe doen we dit met impact in amper 7 uur?

Professionele begeleiding door de 2 executive coaches, Wim Rombaut (www.wimrombaut.be) en Sven Van wettere (www.sotw.be), die samen het boek ‘FOCUS via PACE’ schreven en vanuit hun coachpraktijk  2 eenvoudige, krachtige modellen, PACE en B³, ontwikkelden.

  • Je wordt ondergedompeld in de FOCUSpraktijk en wordt doorheen de training gemotiveerd om hiermee verder aan de slag te gaan.
  • Samen verkennen we die kwetsbare balans tussen presteren en pauzeren en vinden we de juiste benadering die op je als gegoten past.
  • We communiceren een dag lang constructief, je merkt de voordelen en wilt nadien enkel nog vanuit deze positieve insteek verder.

Winst, via PACE en B³

  • Je kan beter focussen op de essentie, privé en professioneel. Focus op wat je écht wil!
  • Je zal performanter presteren, onmiddellijk én op langere termijn.
  • Jij (en de organisatie waar je werkt) wordt veerkrachtiger, authentieker en constructiever.
  • Jij neemt de leiding, over jezelf én anderen, met maximale impact.

En nu? En morgen?

Je gaat met een concreet actieplan én een gegarandeerd ànders inzicht naar huis.  Je hebt een memorabele ontdekking gedaan die dag: …. dat is voor iedere deelnemer individueel en verschillend, maar het is gegarandeerde winst. Dat was de feedback van deelnemers in vorige edities.

 

 

 

INFO

Datum

31/05/2018

Tijdstip

9 a.m. - 17 p.m.

Locatie

Bedrijvencentrum De Punt
Gentbrugge
http://www.depunt.be/