OMSCHRIJVING

Artificiële Intelligentie, Internet of Things, Automation, Innovation… een paar jaar geleden was Silicon Valley het mekka van innovatie en China werd geobserveerd als de masters van het kopieëren. Aan een hoge pace haalt China de U.S. in, en op vele terreinen steekt China iedereen voorbij vandaag. In 2030 wil China wereldleider zijn op innovatief en technologisch gebied.

Pascal Coppens leefde en werkte als ondernemer 20 jaar in China en keerde terug naar België een paar jaar geleden, en maakte van zijn passie zijn beroep: ‘wat kan je leren van de Chinese ondernemers, zowel technisch als praktisch’. Wim Rombaut faciliteert en stimuleert het leerproces bij de deelnemers en samen met Pascal kregen zij al drie keer de deelnemers heel enthousiast aan het plannen. Dat gaat van een trip naar China, tot het toepassen van de snelheid, de schaal, de efficiëntie van China.

Zijn boek China’s New Normal heeft op enkele maanden tijd al duizenden lezers mateloos geboeid, en is inbegrepen deze dag.

Wil je erbij zijn op 19 december? Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

We chat Wim  0475 609 661 – bellen mag ook

of mail wim@wimrombaut.be

 

INHOUD

  • Na deze workshop weet je wat te doen: creatief met de informatie en inspiratie omgaan die Pascal op een zeer interactieve wijze deelt met de deelnemers.
  • Het enthousiasme van de deelnemers van Delaware, Barco, Unizo, Van Hoecke is zo groot dat we dit jaar nog een open training wilden organiseren, tussen de vele China tours van Pascal Coppens door.
  • Pascal doet deze tours voor Nexxworks én voor London Business school, hij wordt in Europa aanzien als één van de beste experten en keynotespeakers over de China.
  • Op één dag leer je zoveel over China, en nog meer van de andere deelnemers, dat je met inspiratie en motivatie nieuwe initiatieven gaat nemen in je eigen bedrijf.

INFO

Datum

19/12/2019

Tijdstip

8.30 a.m. - 5.30 p.m.

Locatie

Timi Upkot
vlakbij Station Sint PIeters Gent
https://www.upkot.be/projects/timi-upkot/