Als ervaren ondernemer en gecertificeerd coach met 30 jaar corporate ervaring train en coach ik ondernemers, managers en topsporters. Ik ontwikkelde de PACE methodiek en het PACE model als instrument en inspiratiebron. Mijn klanten zijn zeer gedreven om zelf nog beter te presteren – de voorbeeldfunctie is van fundamenteel belang – en hun team op een optimaal niveau te begeleiden en te leiden. De mentale  training die je wordt aangeboden heeft een ongekend potentieel. 

FOCUS via PACE: Improve  you PERFORMANCE level in an AUTHENTIC, CONSTRUCTIVE and ENTHUSIASTIC way. 

Personal coach

Door de intensiteit en de kwaliteit van de PACE methodiek kunnen we op korte termijn veel meer bereiken dan bij een klassieke aanpak. Het trainen van mentale en fysieke technieken verloopt snel en efficiënt. Ik coach zittend in jouw bureau, wandelend in de natuur, fietsend op veilige paden waar we rustig kunnen praten.  Je traint op concentratie, ontspanning, constructief denken en positief formuleren. Jij bepaalt het programma en de PACE – het tempo. Ik volg op met mail, sms, apps en stimuleer je tot regelmatige mentale en fysieke training.

Wim is unique. He is one of those very few people that are actually capable of improving one’s mental and physical strength and stability, allowing on to perform better. He has worked wonders for me.

Piet Battiau, Head of comsumption Taxes Unit Organisation for Economic Co-operation and development (OECD)

Thema’s

  • Zelfmanagement: keihard keuzes maken om performanter te worden, te doseren, te delegeren, en meer ‘me-time’ te voorzien.
  • Leiderschap en coachvaardigheden: hoe krijg ik dingen gedaan op een natuurlijke manier, zonder forceren. Hoe gaat het team voor mij en voor elkaar door het vuur.
  • Constructief communiceren: Kort, krachtig, duidelijk en constructief. Dat wordt onze nieuwe communicatie cultuur. In mails, telefoons, meetings: iedereen maakt het voortaan korter en opbouwend.
  • Presenteren met effect en hedendaagse public speaking technieken: Bij Nestlé in Zwitserland scoorde deze opleiding meer dan 90 % bij alle deelnemers. Spreken voor publiek is constructief omgaan met stress, met de reacties van de zaal, met de verschillende verwachtingen van iedereen. Dat kan je snel onder de knie krijgen.

Teamcoach & trainer

Zit je team in een dip en wil je hen op een constructieve manier weer op de rails krijgen?

Zit je team in de flow en wil je hen je waardering tonen en de teamspirit nog aanwakkeren?

Zijn er andere uitdagingen waardoor de samenwerking beter kan?

Zie je het zitten om 4 – 12 of 24 uur ‘off site’ met je team door te brengen.?

Ik bied een frisse mix van fysieke ontspanning en mentale focus op de prestatie van het team, de teamspirit, en de performantie van ieder teamlid afzonderlijk. Deze teamcoaching kende succes bij heel wat teams van KMO’s tot multinationals sinds 2013 tot nu, de follow-up zorgt voor blijvend effect. En onze klanten blijven trouw.

Samen kiezen we de formule, de locatie en doelstellingen. Vraag gerust naar voorbeelden van tevreden klanten.

Ervaring met management teams, verschillende sectoren van chemie tot accountancy, verschillende departementen van sales tot H.R. en marketing. Grote en kleine bedrijven en organisaties.

Laat je verrassen in een kort en verkennend gesprek over onze PACE-aanpak voor je team