Personal coach en Teamcoach.

Gecertifieerd en met 30 jaar corporate ervaring train en coach ik ondernemers, managers en topsporters. Mental coaching.  

LEADING BY EXAMPLE als mantra

Personal coach

Piet Battiau

Wim is unique. He is one of those very few people that are actually capable of improving one’s mental and physical strength and stability, allowing on to perform better. He has worked wonders for me.

Piet Battiau, Head of comsumption Taxes Unit Organisation for Economic Co-operation and development (OECD)

Door de intensiteit en de kwaliteit van de PACE methodiek kunnen we op korte termijn veel meer bereiken dan bij een klassieke aanpak. Het trainen van mentale en fysieke technieken verloopt snel en efficiënt. Ik coach zittend in jouw bureau, wandelend in de natuur, fietsend op veilige paden waar we rustig kunnen praten.  Je traint op concentratie, ontspanning, constructief denken en positief formuleren. Jij bepaalt het programma en de PACE – het tempo. Ik volg op met mail en whatsapp en stimuleer je tot regelmatige mentale en fysieke training.

Thema’s personal coaching

  • Zelfmanagement: keihard keuzes maken om performanter te worden, te doseren, te delegeren, en meer ‘me-time’ te voorzien.
  • Leiderschap en coachvaardigheden: hoe krijg ik dingen gedaan op een natuurlijke manier, zonder forceren. Hoe gaat het team voor mij en voor elkaar door het vuur.
  • Constructief communiceren: Kort, krachtig, duidelijk en constructief. Dat wordt onze nieuwe communicatie cultuur. In mails, telefoons, meetings: iedereen maakt het voortaan korter en opbouwend.

Teamcoach & trainer: bedrijfscultuur op basis van PACE

VUCA world, Tech tsunami, generatieverschillen: de snelheid – de PACE – van verandering verhoogt nog steeds. Hoe ga je er als ondernemer, manager, teamleader, mee om? Hoe anticipeer je? Op basis van de bedrijfswaarden ontstaat er een cultuur van hard werken en voldoende ruimte laten om authentiek te zijn. Dit stimuleert de mentale en fysieke gezondheid, de motivatie en het werkplezier.

Eén dag of een tweedaagse met je team offsite? Deze investering loont altijd, dat durf ik je garanderen.

Onze PACE aanpak biedt een frisse mix van mentale focus en fysieke ontspanning op de prestatie van het team, de teamspirit, de communicatie en de performantie van ieder teamlid afzonderlijk. Deze teamcoaching kende succes bij heel wat teams van KMO’s tot multinationals sinds 2013 tot nu, de follow-up zorgt voor blijvend effect. En onze klanten blijven trouw.

Samen kiezen we de formule, de locatie en doelstellingen.

Meer details én een toplocatie waar ik als ‘hometrainer’ functioneer: aan de voet van de Koppenberg in Oudenaarde, in het schitterende seminariecentrum Pladuste3. Verschillende formules, tailormade, én referenties via deze link. – 

CORONAPROOF OPLOSSING: ik kom ter plaatse met de PACE caravan voor een wandelcoaching. Fun en functional!

Laat je verrassen in een kort en verkennend gesprek over onze PACE-aanpak voor je team of organisatie.