Donderdag 11 april werd voor de achtste keer het jaarlijkse H.R. congres voor de Nederlandse Overheid in Bussum, vlakbij Amsterdam.  Het thema dit jaar: ” ANDERS ORGANISEREN VAN HR IN DE OVERHEID – CULTUUR, LEIDERSCHAP EN WERKGELUK ”

CKC Seminars tekende voor een prachtige organisatie op alle gebied: van onthaal tot techniek, van planning tot logistiek, een evenwichtig programma, een gedisciplineerde timing, vlot en vriendelijk: professioneler heb ik het nog niet meegemaakt. Dit was TOP!

200 deelnemers, 4 keynote sprekers – één ervan was ik -, 17 workshops, 20 sponsors en partners… een geoliede machine men enthousiaste mensen en een enthousiast CKC Seminar team.

In 30 minuten mocht ik de PACE filosofie delen met de zaal, er was aandacht, focus en veel interesse nadien op onze boekenstand waar Sven en ik ons boek mochten overhandigen aan de deelnemers. Enkele reacties:

“Ik ga het zeker lezen” –  “je hebt me geïnspireerd, nu wil ik er meer van weten” – “je presentatie was heel leuk, je hebt me getriggerd” – “nou wat leuk zo’n Belgische bijdrage, ik ga zeker je boek lezen” – “hadden we niet verwacht zo’n authentiek Belg hier tegen te komen” – “interessante benadering: filosofisch en praktisch tegelijk, ik ga het lezen hoor!” –

Onze eerste gelegenheid om in Nederland met ‘Focus via Pace’ naar buiten te komen, nu het boek anderhalf jaar jong is, geeft ons moed, net geen vleugels want we blijven met de voeten op de grond, maar we keerden met een volle mentale en emotionele batterij terug naar België, en kijken nu uit naar onze 2 workshops op 21 en 23 mei in Gentbrugge, waarvan de eerste bijna is volgeboekt. Binnenkort is er een korte video klaar over ons avontuur in Nederland.
Tevreden en voldaan over onze  bescheiden bijdrage aan een toekomstgerichte bedrijfscultuur in een aantal H.R. departementen van de Nederlandse overheid. Een zaadje geplant, zien wat er groeit.

Dank aan het hele team van Joke Dielisen van CKC seminars, aan alle spontane en enthousiaste deelnemers.

De toekomst is aan mensen die presteren en pauzeren op een authentieke, constructieve en enthousiaste manier, in balans.

 

Wim Rombaut met dank aan compagnon de route Sven Van wettere