Op 21 september 2018 zal het exact 1 jaar geleden zijn dat ik samen met co-creator Sven Van wettere ons boek FOCUS via PACE lanceerde. Dankbaar voor de vele positieve feedback na een jaar, en vastbesloten om PACE als cultuur binnen bedrijven en organisaties te promoten, timmeren Sven en ik enthousiast verder aan de weg. Via workshops en keynotes voor nexxworks, FANUC Europe, G4S Academy, CKC Seminars, Springbok Coaching, Forcit, talrijke persoonlijke coachees en verschillende overheidsorganisaties, konden wij onze deelnemers begeesteren met de PACE filosofie en – methodologie.

WAAROM?

Omdat je wil focussen op ‘presteren én pauzeren in balans’ (en zo je team scherp en alert houden)

Omdat we zeker zijn dat zekerheden onbestaande zijn, en dat wij als organisatie, als team, als managers overtuigd zijn  hier open, moedig, flexibel, overtuigd, gedreven, eerlijk mee te moeten omgaan. Daarom! IOT, Robots, AI, VR, Blockchain: techniek is complex en helpt onze processen sneller, efficiënter en effectiever te laten verlopen. Om die snelheid, die hoge PACE, op een gezonde manier te kunnen volhouden is de PACE cultuur een sterke cultuur, een sterke filosofie waarbij alles begint met een positieve attitude tussen de oren, vertaald naar constructieve taal en een enthousiasme voor het ‘onbekende’ en voor de wil om steeds bij te leren en sterk te presteren.

Omdat je ondanks alle disruptie ’the winning spirit’ wil in je team.

HOE?

Door een cultuur te laten ontstaan waar de attitudes authentiek, constructief en enthousiast het nieuwe normaal zijn. Je presteert als ondernemer en leider beter als je volledig jezelf kan zijn, als je samen kan bouwen in plaats van enkel de problemen van het verleden op te lossen, als je mensen kan enthousiasmeren. Dat is volgens vele studies en onderzoeken, met onze ervaring, dé manier om het

vertrouwen van je team, je klanten, je aandeelhouders te winnen, te behouden en uit te bouwen.

Dat doe je door de mens méér dan ooit centraal te zetten, autonomie en authenticiteit te stimuleren, positief geformuleerde attitudes en spelregels af te spreken, en successen te vieren met enthousiasme, en even enthousiast het kleine falen te omarmen als boeiende lessen.  #positivepsychology #futureproof #teamwork #focus

Wij bieden je een teamdag, een workshop, een tweedaagse op maat met je team, met je board, met je belangrijkste klanten, met je partners, waarbij we snel, to the point en met verrassende technieken, tot het hart en de toolbox van de PACE filosofie doordringen.

Mail  wim@wimrombaut.be

Whatsapp of bel  0475 609 611

koop het boek  FOCUS VIA PACE voor 24,5 € inclusief E-book in pdf   geleverd bij jou thuis in 2 dagen