Files, drukte, afleiding door gemiddeld 2 uur smartphone-activiteit per dag. De realiteit voor een professional in 2018. Tijd en ruimte om een workshop bij te wonen hebben we steeds minder. Gelukkig zijn er vandaag webinars en online cursussen. In Nederland, de U.K. en de U.S. volgen miljoenen mensen op die manier de opleidingen. Hoog tijd dat we er in Vlaanderen ook aan beginnen vonden wij.

Ik werd door de Failing Forward Academy verschillende keren als keynote speaker gevraagd, en het FOCUS-verhaal leek echt wel aan te slaan. Geïnspireerd door deze enthousiaste reacties, besloten Sylvia Feytons die de Academy runt, en ik,  de ‘content’ van het boek FOCUS via PACE in stukjes te hakken en op te dienen in 12 webinars. Het 166 pagina’s tellende boek lees je op ongeveer 10 uur uit.  Om nog meer effect te hebben in de praktijk willen we de inhoud en de oefeningen spreiden over 12 x 1 uur training rond FOCUS, presteren en in balans blijven in deze tijden van snelle innovatie, automatisering en overvolle autostrades. De interactiviteit met andere deelnemers zal je stimuleren om bepaalde technieken écht dagelijks te gaan oefenen, en te gaan toepassen, waardoor je écht progressie maakt, waardoor je gaat kunnen focussen op wat je wil focussen.

We starten nog voor de zomer met een BASIS cursus online. Het worden 4 boeiende avonden, een compleet interactief webinar, telkens op maandag tussen 20 en 21 u. Kan je er op niet ‘live’ bij zijn, de teksten staan in onze Failing Forward Academy on line voor jou, altijd beschikbaar. De webinars worden opgenomen en blijven 6 maanden online. Vanaf 22 mei kan je de eerste ‘les’ op dat platform gaan ontdekken en je al ‘inlezen’ tegen 28 mei. Dan start de eerste reeks van 4 weken. In het eerste webinar gaan we het hebben over de combinatie FOCUS en DOORZETTEN. De basiskwaliteiten van alle mensen die durven ondernemen, durven veranderen, durven innoveren. Hoe doe je dat in deze fantastisch boeiende tijden? Stap mee in ons piloot project voor een bescheiden bijdrage van 99 €. Vier webinars, de onlinecursus en het boek. Als extra voor de early birds die voor 20 mei inschrijven: een persoonlijke skype-coaching van 30 minuten met Wim Rombaut.

 

mail wim@wimrombaut.be en ‘you are in’. Je krijgt dan deelnameformulier, rekeningnummer en instructies voor het inloggen opgestuurd. Ik kijk uit naar onze digitale ontmoeting.